Koper lassen

Wilt u koper lassen? Bij Vogel Tube Bending bieden wij dé totaaloplossing voor al uw laswerk. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten metaalbewerking. Met onze kennis lassen wij koper als de beste.

U kunt met verschillende formaten koper bij ons terecht om deze te laten lassen. In iedere situatie leveren wij een nette afwerking met het beste resultaat. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in seriematige werkzaamheden. Onze vakmensen kunnen al uw koper lassen met lastechnieken zoals TIG.

Niet alleen lassen wij met de hand, ook beschikken wij over automaten en een lasrobot. Ga voor een ervaren partij op het gebied van laswerk in grote oplages en kies voor Vogel Tube Bending voor koper lassen!

ISO 9001 IATF 16949-2016

Neem contact op met ons

Gratis en vrijblijvend

Kupfer schweißen

Voordelen van koper lassen bij Vogel Tube Bending

Sinds 1951 is Vogel Tube Bending hét bedrijf voor koper lassen in grote oplages. Door onze jarenlange ervaring zijn wij meegegroeid met alle mogelijke technieken. Van koper lassen met TIG tot aan alle andere lastechnieken; bij ons vindt u alleen specialisten voor al uw seriematige werkzaamheden. Wij hebben alle andere voordelen van metaalbewerking bij ons, voor u op een rijtje gezet:

  • Door onze ruime ervaring in het vak, bieden wij meer dan kwaliteit. Ons laswerk is altijd nauwkeurig en uniform. Bij ons bent u dus verzekerd van consistente productie, hoe groot uw order ook is.
  • Duurzaamheid staat hoog bij Vogel Tube Bending. Wij werken met het beste materiaal. Zo zorgen wij ervoor dat al uw materiaal zo lang mogelijk mee gaat.
  • U kunt ons vertrouwen. Het vinden van een specialist kan lastig zijn, al helemaal als het om grote producties gaat. Bij ons bent u verzekerd van goed werk. Wij zijn betrouwbaar en komen onze afspraken met u altijd na. Zo weet u zeker dat uw productieproces niet spaak loopt.

Bovendien hebben wij veel opdrachten uitgevoerd in verschillende branches. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het produceren van onderdelen voor de agri of automotive sector, maar ook voor organisaties in renewable energy kunnen wij vaak veel betekenen. Voor elk van deze branches kunnen wij onderdelen van koper lassen.

Meer informatie over koper lassen

Contact form NL

Laswerk voor verschillende materialen

Onze kennis van laswerk geldt niet alleen voor koper, maar voor alle soorten metalen. Wij lassen dus verschillende materialen en kunnen onszelf dan ook niet alleen een partner in buigwerk, maar ook een volwaardig lasbedrijf noemen. Wij beschikken hiervoor over orbitaal lasapparatuur. Deze wordt enkel door onze gecertificeerde vakmensen bediend. Welk materiaal u ook wilt laten bewerken, bij ons weet u zeker dat uw metaal professioneel afgewerkt wordt.

Laat uw koper lassen bij Vogel Tube Bending

Denkt u aan koper lassen, dan denkt u aan Vogel Tube Bending. Met onze jarenlange ervaring leveren wij het beste werk. Bij ons vindt u altijd een geschikte techniek voor het bewerken van uw metalen. Neem direct contact met ons op voor al uw vragen over koper lassen.