Koperen buis buigen

Uw koperen buis buigen wij met de grootste precisie. Onze professionals met ruim 70 jaar ervaring, buigen koper volledig op maat. Waar u het ook voor nodig heeft, wij zorgen dat uw koperen pijp of buis perfect past.

Koper wordt in veel installaties en producten gebruikt. Een buis van koper buigen is dan ook een veelgevraagde dienst. Veel standaard koperen buizen en bochten bieden geen oplossing voor uw specifieke project. Maatwerk is dan nodig. Dát is precies wat wij doen: maatwerk. Laat Vogel Tube Bending daarom uw koperen buis buigen.

ISO 9001 IATF 16949-2016

Neem contact op met ons

Gratis en vrijblijvend

koper buigen

Waarom uw koperen buis laten buigen?

Een koperen buis buigen kan op verschillende manieren worden gedaan. Er zijn verschillende (hand)gereedschappen te koop waarmee u dit kunt doen.

Toch is het verstandig om dit te laten doen door een professioneel bedrijf, met name als u een specialistisch verzoek heeft. Het vervormen van koper komt namelijk heel precies. Als onderdeel van een installatie is het namelijk noodzakelijk dat de buizen perfect op elkaar aansluiten.

Ons machinepark bestaat uit meerdere machines en gereedschappen, die uw koperen buis buigen met de vereiste precisie. Een gevaar bij het buigen van koper is dat er knikken ontstaan. Met onze hoogwaardige machines voorkomt u deze knikken en krijgt u gegarandeerd zuivere bochten.

Meer informatie over koper buigen

Contact form NL

Laat koper buigen voor uw CV installatie

Koperen buizen komen onder andere veel voor in CV installaties. Een CV buis buigen is daarom een veelgevraagde dienst. Om een koperen leiding te buigen voor een CV, is het belangrijk om exact te weten hoe de leiding wordt geplaatst. Als dit duidelijk is kan de CV buis precies op maat gebogen worden, en hoeft u geen losse stukken aan elkaar te monteren door middel van bijvoorbeeld lassen.

Een CV leiding is slechts een voorbeeld van een voorwerp waar koperen buizen in zijn verwerkt. Ook voor bijvoorbeeld warmtewisselaars en waterleidingen kunnen wij uw koper buigen en anders, evenals voor vele andere specialistische klussen in sectoren als automotive, agri, de medische industrie en procesindustrie.

Koperen buis buigen? Vogel Tube Bending levert kwaliteitswerk

Bij Vogel Tube Bending bent u aan het juiste adres voor buigwerk van alle metalen; van aluminium tot RVS en van koper tot staal. Wilt u van onze diensten gebruik maken? Via het contactformulier kunt u uw vraag uitgebreid stellen. Ook kunt u ons bereiken op 0598-619204. Wij staan voor u klaar om uw koperen buis te buigen!