Solderen

Wij hebben vele jaren ervaring met het solderen van metalen. Als u dus op zoek bent naar een totaaloplossing, van het produceren van complex buigwerk tot aan het verbinden van verschillende onderdelen, dan bent u bij Vogel Tube Bending aan het juiste adres.
Metalen solderen kan met diverse soldeertechnieken. Hierbij kunt u denken aan:

  • Hardsolderen: soldeer met een smeltpunt hoger dan 450 °C, waarbij een soldeerbrander wordt gebruikt.
  • Zachtsolderen: soldeer met een smeltpunt lager dan 450 °C, waarbij een soldeerbout wordt gebruikt.

Wij kunnen elke metaalsoort voor uw solderen. Koper, staal, RVS of messing, bij ons is alles mogelijk! Ook zink solderen of aluminium solderen is voor ons geen enkel probleem.

Neem contact op met ons

Gratis en vrijblijvend

Neem contact op met ons

Gratis en vrijblijvend

Laat uw buigwerk solderen bij Vogel Tube Bending

Bij Vogel Tube Bending kunt u allerlei buigwerk laten solderen, zoals draadproppen, draadsokken, appendages, koppelingen, draaidelen, steunen, beugels, fittingen en meer! Wij ontzorgen u graag gedurende het hele proces. Zo kunnen wij de ontwikkeling van uw ontwerp, de productie van uw buigwerk én de verbinding van de verschillende onderdelen voor u uit handen nemen. Het resultaat is een compleet en specialistisch eindproduct.

Door onze jarenlange ervaring, uitgebreide vakkennis en een veelvoud aan productietechnieken zijn wij bij Vogel Tube Bending in staat om aan bijna elke klantvraag te voldoen. Heeft u een specifieke vraag en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij voorzien u graag van specialistisch advies en staan altijd klaar om met u mee te denken over de ontwikkeling van uw product. Neem vooral contact met ons op als u meer wilt weten over solderen.

Meer informatie over solderen