Laswerk

Bent u op zoek naar een gecertificeerde partij voor uw laswerk? Bij Vogel Tube Bending
beschikken wij over vakmensen die onder meer lastechnieken zoals MIG/MAG, TIG en
Orbitaal lassen tot in de puntjes beheersen.
Om volledig aan uw wensen te kunnen voldoen beheersen wij als lasbedrijf meer dan alleen
handmatig laswerk. Wij beschikken namelijk ook over diverse manipulatoren, automaten en
een lasrobot. Onze ervaring met een lasrobot rijkt al meer dan 30 jaar. In 1989 zijn wij al
begonnen met het gebruik van een lasrobot voor bepaald laswerk.

Neem contact op met ons

Gratis en vrijblijvend

Neem contact op met ons

Gratis en vrijblijvend

industrial welder worker at arc welding process with sparks. Focus on sparkle

Professioneel laswerk op maat

Ook voor laswerk op maat zijn wij de professionele partij die u zoekt. Wanneer wij voor u buizen en profielen hebben gebogen kunnen wij daarna ook de assemblage verzorgen. Wij leveren indien u dat wenst een montage gereed eindproduct.

Bij ons staat de hoogste kwaliteit leveren voor een eerlijke prijs altijd op de eerste plaats. Deze belofte kunnen wij naleven doordat wij de productie van uw producten van begin tot eind verzorgen. Door het gehele proces te beheren leveren wij altijd zeer kostenefficiënt.

Onze expertise in laswerk geldt voor praktisch alle metalen die wij ook buigen en walsen. Zo lassen wij onder meer staal, RVS, aluminium, koper en messing. Daarnaast kunnen wij doormiddel van diverse lastechnieken onderdelen aanbrengen zoals:

 • Draaidelen; 
 • Flexibels; 
 • steunen; 
 • beugels;
 • proppen; 
 • sokken;
 • koppelingen;
 • flenzen en meer.

Meer informatie over buizen buigen

  Lasbedrijf met orbitaal lasapparatuur

  Vogel Tube Bending is ook zeker een lasbedrijf te noemen aangezien wij ook over geavanceerd orbitaal lasapparatuur beschikken. Dit apparatuur wordt uitsluitend bedient en ingesteld door gecertificeerde vakmensen. 

  Orbitaal laswerk staat erom bekend om van zeer hoge kwaliteit te zijn. De lasapparatuur beweegt in een rechte en nauwkeurige cirkelvorm om de buizen, pijpen of leidingen heen. Hierdoor kan een precieze en consistente afwerking gegarandeerd worden. Naast de nauwkeurigheid heeft het ook als voordeel dat gemechaniseerd laswerk veelal sneller gaat dan het handmatig lassen. 

  Door de hoge kwaliteit lasverbindingen is orbitaal lassen goed geschikt voor veel industrieën. Ook voor industrieën met zeer hoge vereisten zoals de farmaceutische industrie is orbitaal lassen een goede keuze. Hieronder leest u meer over de industrieën waarvoor wij gecertificeerd zijn.