RVS lassen

Wij van Vogel Tube Bending zijn gespecialiseerd in het RVS lassen van al uw maatwerk. Met meer als 50+ jaar ervaring proberen wij iedere klant te voorzien met laswerk van de allerhoogste kwaliteit. Onze specialisten bij Vogel Tube Bending staan altijd voor u klaar wanneer u vragen heeft omtrent RVS lassen.

ISO 9001 IATF 16949-2016

Neem contact op met ons

Gratis en vrijblijvend

RVS lassen MIG/MAG

Wat is RVS lassen?

RVS lassen staat ook wel voor roestvast staal lassen. Roestvast staal is een metaal dat tegenwoordig veel gebruikt wordt voor laswerkzaamheden. Voor het lassen van deze metaalsoort zijn verschillende technieken toepasbaar. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in lastechnieken voor roestvast staal. Hierbij worden wij vooral ingeschakeld voor grote, seriematige opdrachten.

Kwaliteit en consistentie staat hierbij voorop. Zo beschikken wij over een modern ingericht laboratorium, zodat we inzicht kunnen krijgen in de resultaten van onze productieprocessen. Door middel van van statistische software kunnen we nauwkeurig de procesvariatie in kaart brengen. Hierdoor zijn we zeer goed in staat om (vooraf) te bepalen of en hoe we aan specifieke eisen van klanten kunnen voldoen. Bovendien stellen deze betrouwbare meetsystemen ons in staat om procesvariatie op te sporen en, wanneer noodzakelijk, preventieve maatregelen te nemen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat we altijd producten leveren volgens uw specificaties.

Los van het lassen van roestvast staal kunnen wij lasverbindingen in bijna iedere metaalsoort aanleggen. Bekijk dus vooral wat voor laswerk wij los van RVS lassen nog meer kunnen uitvoeren.

Meer informatie over RVS lassen

Contact form NL

RVS lassen MIG en MAG

RVS lassen MIG/MAG bij Vogel Tube Bending kan uitkomst bieden in veel uiteenlopende las situaties. MIG staat voor ‘Metal Inert Gas’ en MAG staat voor ‘Metal Active Gas’. Het grote verschil tussen deze twee is het beschermgas dat gebruikt wordt. Deze twee lastechnieken worden bij Vogel Tube Bending zowel handmatig als door onze lasrobot uitgevoerd. Een groot voordeel van het RVS lassen MIG is dat het gas niet reageert met gesmolten materialen. Hierdoor kan een kwalitatief hoge lasverbinding gerealiseerd worden.

Het is mogelijk om MIG/MAG lassen van RVS voor veel toepassingen te gebruiken. Hierbij kunt u denken aan de agri, automotive of scheepvaart, maar bijvoorbeeld ook de medische sector. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

RVS lassen bij Vogel Tube Bending

Voor al uw RVS laswerk op maat kunt u bij Vogel Tube Bending terecht. Onze lasspecialisten zijn gecertificeerd en hebben veel ervaring, waardoor bijna iedere lasopdracht gerealiseerd kan worden. Bij Vogel Tube Bending bent u ook aan het goede adres als het gaat om solderen, buizen buigen en walsen.

Daarnaast proberen wij constant te ontwikkelen en kwaliteit te waarborgen. Zo is ons managementsysteem gecertificeerd en ingericht conform de ISO 9001:2016 norm. Bovendien voldoet al onze apparatuur uiteraard aan de strengste eisen vanuit de industrie.

Heeft u een specialistische klus op het gebied van RVS lassen? Wij denken altijd met u mee over een oplossing. Neem direct vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen over RVS lassen.