Constructiewerk

Constructiewerk nodig voor één van uw klussen? Bij Vogel Tube Bending kunt u voor verschillende soorten terecht. Door onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in metaaltechniek. Door van tevoren goed in kaart te brengen welke manier het best passend is, creëren we samen een duurzaam product. Met onze moderne 3D CAD software vertalen wij klantspecifieke eisen naar modellen, werkmethodes en gereedschappen.

Door te blijven investeren in opleidingen en specialisten bieden wij kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Voor een toekomstgericht product bent u bij ons aan het juiste adres voor uw constructiewerk!

ISO 9001 IATF 16949-2016

Neem contact op met ons

Gratis en vrijblijvend

Verschillende soorten constructiewerk

Constructiewerk voor verschillende sectoren

Wij maken constructiewerk voor elke sector. Elke vraag én iedere constructie is anders. Om hier juist op in te spelen, hebben wij ons gespecialiseerd in het geheel. Wij kunnen u dus helpen van idee tot product. Beschikt u bijvoorbeeld enkel over een prototype en heeft u geen tekening van het product wat u wilt laten maken? Door middel van reverse engineering kunnen wij bij Vogel Tube Bending gemakkelijk een prototype vertalen naar werktekeningen.

Ook onderdelen als de buizen, pijpen en profielen waaruit uw constructiewerk moet bestaan, kunnen wij voor u maken. Vervolgens kunnen wij allerlei eindproducten, onderdelen en halffabricaten bijvoorbeeld aan elkaar lassen tot de door u gewenste constructie.

Wij zijn ervaren in klein en groot constructiewerk. Hierbij zijn kwaliteit en consistentie voor ons erg belangrijk. Zo leveren wij conform de ISO 9001:2016 en IATF 16949:2016 normen. Bij ons kiest u dus altijd voor betrouwbaar en kwalitatief constructiewerk.

Meer informatie over constructiewerk

  Duurzame constructie voor ieder type werk

  Bij Vogel Tube Bending staan wij voor duurzaamheid. Op onze eigen manier dragen wij bij aan een betere toekomst voor iedereen. Door alleen met de beste kwaliteit te werken, bieden wij constructies aan die lang meegaan. Zo bent u verzekerd van constructiewerk met hoge kwaliteit en denkt u aan de toekomst voor mens, dier en omgeving.

  Innovatie

  Naast kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid is innovatie waar wij voor staan. Elke dag proberen wij onze kennis en expertise uit te breiden. Zo hebben wij een team met alleen maar vakmensen. Ze zijn op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en bieden vakwerk bij elke klus.

  Bovendien beschikken wij over een uitgebreid machinepark, dat wordt ondersteund door ons eigen laboratorium. Hier houden wij onze huidige productieprocessen continu in de gaten. Zo kunnen wij innoveren en verbeteren waar dat mogelijk is.

  Constructiewerk bij Vogel Tube Bending

  Op zoek naar een professionele partner voor het maken van uw constructie? Bij Vogel Tube Bending bent u verzekerd van kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring bieden wij u de hoogste kwaliteit. Samen met u kijken wij naar de juiste oplossing voor uw klus. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het beste constructiewerk!